Projectes

Des de la creació de CERCA hem treballat principalment recollint testimonis orals amb l'objectiu de posar en marxa l'Arxiu de Fonts Orals de la Comarca de l'Anoia. Durant aquest temps hem treballat sobretot aspectes metodòlogics relacionats amb la tècnica de l'entrevista, en aquest cas històries de vida, i també altres aspectes que tenen a veure amb la sistematització de la informació i la creació de fonts documentals vàlides per a la recerca. Actualment seguim recollint testimonis amb l'objectiu que en un futur l'arxiu es converteixi en un recurs útil i únic per a la recerca.

A partir dels testimonis que hem anat recollint hem engegat altres projectes com el documental sobre l'abat de Montserrat "Passacaglia: Cassià M. Just, in memoriam" o el projecte de biografies documentades del nucli antic de Santa Margarida de Montbui actualment en curs.

A més, hem col·laborat i/o estem col·laborant en diversos projectes de recull de fonts orals, realitzant tallers de formació d'entrevistadors i en general assessorament i acompanyament tècnic durant tot el procés de recull de testimonis. Hem treballat en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova del Camí, l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i l'Associació l'Arada.
1
 
 
CERCA - Grup de Recerca en Ciències Socials  C/ St.Pau, 9 · 08700 Igualada · Barcelona
POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES | CRÈDITS | CONTACTAR | MAPA WEB |